Nieuws

Donar loot Sigal Prishtina in eerste voorronde BCL

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Tijdens de loting voor de Basketball Champions League is Donar gekoppeld aan Sigal Prishtina uit Kosovo. De beide teams spelen op donderdag 20 september de eerste voorronde tegen elkaar in het Paleis van Jeugd en Sport in de Kosovaarse hoofdstad. De return is op zaterdag 22 september in MartiniPlaza.

Wanneer Donar deze ronde winnend afsluit wacht in de tweede voorronde de winnaar van Fribourg Olympic (CH) en Avtodor Saratov (Rus). Deze duels worden gespeeld op dinsdag 25 (thuis) en vrijdag 28 september (uit).

De winnaar van dit duel zal in de derde voorronde spelen tegen Sakarya Buhukseyir (TR). Deze wedstrijden vinden plaats op maandag 1 (thuis) en donderdag 4 oktober (uit).

Mocht Donar deze voorrondes overleven en zich plaatsen voor de Champions League, dan komen de Groningers terecht in groep B. In deze groep zitten Umana Reyer Venezia (IT), PAOK Thessaloniki (GR), Iberostar Tenerife (SP), BK Opava (CZ), Hapoel Holon (IS), Telekom Baskets Bonn (DU) en de winnaar van game 20 (zie toelichting in de link hieronder).

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud.

De complete loting en toelichting vindt u hier.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren