Donar loot Sigal Prishtina in eerste voorronde BCL › Donar

Nieuws

11 juli 2018

Kosovaarse nummer 1 begint thuis op 20 september

Tijdens de loting voor de Basketball Champions League is Donar gekoppeld aan Sigal Prishtina uit Kosovo. De beide teams spelen op donderdag 20 september de eerste voorronde tegen elkaar in het Paleis van Jeugd en Sport in de Kosovaarse hoofdstad. De return is op zaterdag 22 september in MartiniPlaza.

Wanneer Donar deze ronde winnend afsluit wacht in de tweede voorronde de winnaar van Fribourg Olympic (CH) en Avtodor Saratov (Rus). Deze duels worden gespeeld op dinsdag 25 (thuis) en vrijdag 28 september (uit).

De winnaar van dit duel zal in de derde voorronde spelen tegen Sakarya Buhukseyir (TR). Deze wedstrijden vinden plaats op maandag 1 (thuis) en donderdag 4 oktober (uit).

Mocht Donar deze voorrondes overleven en zich plaatsen voor de Champions League, dan komen de Groningers terecht in groep B. In deze groep zitten Umana Reyer Venezia (IT), PAOK Thessaloniki (GR), Iberostar Tenerife (SP), BK Opava (CZ), Hapoel Holon (IS), Telekom Baskets Bonn (DU) en de winnaar van game 20 (zie toelichting in de link hieronder).

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud.

De complete loting en toelichting vindt u hier.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar