Nieuws

Donar gaat de provincie in, oefencampagne met een Belgische tint

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De eerste oefenwedstrijd wordt gespeeld in sporthal 'De Mencke' in Uithuizen. In Uithuizen start Donar de oefencampagne met een wedstrijd tegen stadsgenoot De Groene Uilen. De wedstrijd start om 19:30 uur.
De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op 1 augustus 2018.

Kaarten zijn te koop/reserveren via:

  • Bij Expert Jansen in Uithuizen

  • Bij sporthuis Winsum in Winsum

  • Reserveren via donar.demencke@gmail.com 

Kaartprijzen:

  • Losse kaart – €5,- per persoon

  • Familiekaart 2 volwassenen/2 jeugd – €12,50

Traditiegetrouw trekt Donar ook komend seizoen de provincie in om te oefenen. Op 20 september moet het team klaar staan voor de eerste Basketball Champions League voorronde. De loting van deze voorronde is volgende week (11 juli). 
We gaan in de voorbereiding op bezoek bij bekende plaatsen. We beginnen de oefencampagne in Uithuizen en spelen twee week later in Veendam. De oefencampagne wordt afgesloten met de Open Dag in MartiniPlaza.

De tweede wedstrijd in de provincie speelt Donar in Veendam. In de 'Wildervanckhal' is het Belgische Okapi Aalstar de tegenstander. De wedstrijd start om 19:30 uur.
De kaartverkoop voor de wedstrijd start op 14 augustus.

Kaarten zijn te koop/reserveren via bvaquila@gmail.com 

Kaartprijzen:

  • Volwassenen – €9,-

  • Jeugd t/m 12 jaar – €5,- 

De laatste oefenwedstrijd voor de Basketball Champions League wordt tijdens de Open Dag in MartiniPlaza gespeeld. Ook tijdens de Open Dag oefent Donar tegen een Belgische tegenstander. Basic-Fit Brussels komt naar MartiniPlaza. 

Toegang voor tijdens de Open Dag is gratis. Het tijdstip van de wedstrijd en het programma van de Open Dag wordt later bekend gemaakt. 

Van 7 t/m 11 september is er een trainingsweek in België. Tijdens deze trainingsweek wordt op vrijdag 7 september & zaterdag 8 september een toernooi gespeeld in Antwerpen. De tegenstanders van dit toernooi zijn nog niet bekend. Op 11 september speelt Donar in Kortrijk een oefenwedstrijd tegen BC Oostende.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren