Donar en SKSG verlengen samenwerking › Donar

Nieuws

29 januari 2018

Afgelopen zondag heeft Donar de samenwerking met Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) met drie jaren verlengd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden werden de handtekeningen gezet door Marion Arends, bestuurslid van Donar, en Enno van der Werff (directeur/bestuurder SKSG). Kinderen en medewerkers van SKSG waren daarbij aanwezig en genoten vervolgens van de speluitleg en de spectaculaire wedstrijd tegen Aris.

Enno van der Werff: “Het laten sporten en bewegen van alle kinderen is een speerpunt van SKSG. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hier plezier aan beleven en dat, als het even kan, kinderen ook dingen doen die uniek, gaaf en onvergetelijk zijn. Onze samenwerking met Donar biedt dat allemaal. Heel mooi dat deze ras Groningse organisaties elkaar hierin versterken”. 

Marion Arends: “de samenwerking met SKSG past uitstekend bij de uitstraling en maatschappelijke doelen van Donar. Sport en bewegen is belangrijk, zeker op jonge leeftijd. We gaan samen met SKSG weer mooie activiteiten organiseren!”

Enno van der Werff (SKSG) en Marion Arends
Enno van der Werff (SKSG) en Marion Arends

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar