Nieuws

Henry Caruso naar Donar!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De paspoortproblemen van Justin Watts lijken voorlopig nog niet te kunnen worden opgelost. Gezien de tijdsdruk van de kwalificatie voor de Basketball Champions League heeft Donar besloten niet langer te wachten op de uitkomst van dit proces en in plaats van Watts een andere speler aan te trekken.

Henry Caruso is een speler voor de twee/drie positie en bekend met de Nederlandse competitie. Hij speelde immers in het afgelopen seizoen voor Heroes Den Bosch, waar hij een goede indruk achterliet.

Caruso speelde alle competitieduels voor de Bosschenaren. Hij kwam daarin tot 11,2 punten (49% driepunters), 5 rebounds en 1,3 assists. Henry Caruso genoot zijn opleiding bij Princeton en Santa Clara en heeft naast de Amerikaanse ook de Italiaanse nationaliteit.

Caruso tekent een contract voor twee maanden, met de intentie om het seizoen bij Donar af te maken. Hij zal zo spoedig mogelijk bij de selectie van Ivan Rudež aansluiten.

Henry is 25 jaar, 1.93 meter lang en is blij met zijn komst naar Donar. ‘Ik ben dankbaar en enthousiast om voor Donar te gaan spelen en kennis te maken met de hele Donar community. Ik kijk er naar uit om het team, de coaches en de supporters te ontmoeten’.

Coach Ivan Rudež is zeer tevreden met de komst van Caruso. ‘Henry is een speler die ons goed gaat helpen in de rotatie. Een energieke verdediger die zich nog steeds verbetert. In zijn rookiejaar bij Den Bosch heeft hij alvast kunnen wennen aan de omstandigheden in Nederland dus hij kan snel ingepast worden bij Donar’.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren