Nieuws 18 juli 2016

Donar heeft vandaag een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Andrew Smith (23) zal het komend seizoen de kleuren van Donar gaan verdedigen. 

Smith is een Amerikaanse center/forward die afkomstig is van de Liberty Universiteit in Virginia, USA. De 2.06m. lange speler werd de afgelopen weken in Las Vegas gescout door de coaches Erik Braal en Anjo Mekel en  bestuurslid Technische Zaken Martin de Vries. De Vries heeft hoge verwachtingen van de nieuwe aanwinst: "Andrew is een erg atletische speler die uitstekend in onze ploeg zal passen. Hij is een goede verdediger, sterke rebounder en goede shotblocker".

Het afgelopen seizoen speelde Smith in Letland voor Jurmala Sports waar hij gemidded 10.3 punten per wedstrijd scoorde en 7.1 rebounds van de borden plukte.

Het team van Donar is nu compleet en bestaat naast Smith uit Lance Jeter, Tim Hoeve, Sean Cunningham, Tjoe de Paula, Arvin Slagter, Jason Dourisseau, Chase Fieler, Bas Veenstra en Drago Pasalic. Naast deze tien contractspelers worden nog twee jeugspelers toegevoegd aan de selectie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS