Nieuws

Donar bekert verder

Na Oranje ook het Blauw een ronde verder!

dsc_0698.JPG

BV Noordkop

63
Basketball Cup zaterdag 3 december, 19:00

Donar

90
BV Noordkop
Donar
Punten Fouten Steals Rebounds Assists
Q1
Q2
Q3
Q4
BV Noordkop 63
22
13
18
10
Donar 90
23
25
25
17

Hoewel de tegenstander BV Noordkop (Den Helder) een divisie lager speelt dan Donar, kwam Noordkop goed uit de startblokken. Donar moest zich duidelijk instellen op Noordkop. Vandaar dat het eerste kwart een gelijkwaardige wedstrijd was. Het 2e kwart was echter duidelijk voor Donar en eindigde met 15 punten voorsprong voor Donar.
'And the rest is history'.

Voor de partijdige Donar-toeschouwers werd het een gezellige pot, een vroeg geschenk van de Sint. Weinig slordigheden, goed samenspel en goed oog voor elkaar. De enige ergernis die ik mij van deze wedstrijd (en van die van de laatste tijd) kan bedenken is het hoekschot. Dat wil niet erg lukken. Wellicht omdat een hoekschot eigenlijk een boog is. Tja, misschien is de naam te verwarrend..
Donar begint weer in cadans te ballen en de spelers vinden elkaar makkelijk. Vandaar dat de voorsprong in het 3e en 4e kwart gestaag uitliep en een eindstand bereikte van 63-90. Voorwaar een mooi resultaat. En een goede hoop voor de toekomst.

Er waren geen statistieken beschikbaar.

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Deel op social media

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren