23
25
25
17

Hoewel de tegenstander BV Noordkop (Den Helder) een divisie lager speelt dan Donar, kwam Noordkop goed uit de startblokken. Donar moest zich duidelijk instellen op Noordkop. Vandaar dat het eerste kwart een gelijkwaardige wedstrijd was. Het 2e kwart was echter duidelijk voor Donar en eindigde met 15 punten voorsprong voor Donar.
'And the rest is history'.

Voor de partijdige Donar-toeschouwers werd het een gezellige pot, een vroeg geschenk van de Sint. Weinig slordigheden, goed samenspel en goed oog voor elkaar. De enige ergernis die ik mij van deze wedstrijd (en van die van de laatste tijd) kan bedenken is het hoekschot. Dat wil niet erg lukken. Wellicht omdat een hoekschot eigenlijk een boog is. Tja, misschien is de naam te verwarrend..
Donar begint weer in cadans te ballen en de spelers vinden elkaar makkelijk. Vandaar dat de voorsprong in het 3e en 4e kwart gestaag uitliep en een eindstand bereikte van 63-90. Voorwaar een mooi resultaat. En een goede hoop voor de toekomst.