De Energy Valley Topclub bestaat 5 jaar! › Donar

Nieuws

12 december 2016

Samenwerking, Duurzaamheid, Topsport, Jeugd & Techniek, dat zijn de waarden van de EVTC. Daarmee promoot de Energy Valley Topclub de duurzaamheid en de energietransitie onder een breed publiek in Noord Nederland. Verschillende bedrijven, kennisinstellingen en topsportverenigingen zijn een verbond aangegaan om elkaar verbonden onder het motto ‘Samen Duurzaam aan de Top’.

Projecten

In de aflopen jaren zijn allerlei projecten opgestart zoals de Clean Campagne, Energy Challenges, EnTranCe en de Groene Euroborg. Ook is een speciaal lespakket ontwikkeld voor basisscholen met als doel het vergroten van de kennis over en interesse voor  techniek, energie en duurzaamheid.

Energieprofiel Noord Nederland en duurzame energie

Met de samenwerking tussen de zes topsportorganisaties FC Groningen, Abiant Lycurgus, Donar, GIJS, GHHC en Nic./Alfa wordt de topsport naar een hoger niveau getild. Als tegenprestatie versterken de clubs het energieprofiel van Noord Nederland en betrekken zo de samenleving bij de verdere ontwikkeling van duurzame energie.

Succesvolle samenwerking

Donar is blij met en trots op deze samenwerking. De afgelopen jaren zijn de nodige successen én prijzen gehaald waardoor de verbinding voelt als een warme en comfortabele deken. Met de ambitie om samen stappen te zetten naar een duurzame toekomst gaan we vol energie vooruit!

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar