Donar vs Sigal Prishtina › Donar

NOT IN OUR HOUSE

Magnifiek Martiniplaza maakt machtig

Je zou denken dat het wonder van Groningen dan toch geschiedde. Het was echter geen wonder. Het was gewoon de prestatie van het team van Donar die zorgde voor een verpletterende overwinning op Z-Mobile Prishtina (80-55).

Na de nederlaag in de Kosovaarse hoofdstad waren er niet heel veel mensen te vinden die de wedstrijd van vandaag met vertrouwen tegemoet zagen. Toch waren er hoopgevende signalen en die kwamen allemaal uit. Donar was in staat om het de watervlugge guards bijzonder moeilijk te maken en mede daardoor kwam er niets terecht van het spelletje dat coach Zollner graag wilde spelen. 

Gek genoeg was er voor Donar in aanvallend opzicht nog genoeg te verbeteren, maar de straffe defensie was Prishtina te machtig. Naast het geweldige teamwork verdient Jordan Callahan een speciale vermelding. De spelverdeler, die eerder nog niet kon imponeren, was een echte floorleader en overtuigde ook in verdedigend opzicht.

Meer op de site van RTV Noord en het DVHN.

De kaartverkoop voor de volgende kwalificatiewedstrijd is intussen gestart. Fribourg Olympic (CH) verraste Saratov en wordt de volgende opponent.

Wees er snel bij om dit spektakel mee te maken!

Donar TV na afloop van de wedstrijd tegen Prishtina 220918

Donar TV na afloop van de wedstrijd tegen Prishtina 220918

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar