Sigal Prishtina vs Donar › Donar

Z Mobile Prishtina laat Donar kansloos.

In de voorbeschouwing lijkt Donar een voordeel te hebben boven Prishtina. De gastheren moeten een bijna compleet nieuw team opbouwen, waar bij Donar bekende gezichten al jaren samen spelen. Heel even lijkt het erop dat dit uitkomt, maar na de korte voorsprong van Donar gaat Prishtina in volle vaart erop en erover.
Met een 2-3 zone probeert Donar het lek nog te dichten, maar ziet met lede ogen aan hoe de gastheren hun voorsprong met vooral veel drietjes uitbouwen. Daar aan toegevoegd de blocks onder de basket, een serie aan Kosovaarse spetterdunks, maar vooral juist hun collectief, in combinatie met het vrij lage schotpercentage aan Groningse kant maakt dat Donar voor een onmogelijke opdracht staat. Er moet zaterdag met minimaal 21 punten van deze miljoenenploeg worden gewonnen, anders is het Championsleague avontuur voorbij en wacht, net als in voorgaande jaren, de FIBA Europecup.

Statistieken: klik hier.

Verslag RTV Noord: klik hier.

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar