Donar vs Okapi Aalstar › Donar

Degelijke winst Donar tegen Okapi Aalstar

Donar speelde in Wildervank qua scoreverloop een degelijke wedstrijd, maar liet het in de passing nog wel eens liggen. Zo was het een ware oefenwedstrijd. De bal moest snel rond, te snel af en toe waardoor er veelvuldig balverlies werd geleden. Aanvankelijk hield Okapi een voorsprong vast, maar die werd gebroken door zeven punten op rij van Drago Pasalic. Verdedigend schakelde Donar een tandje bij, waardoor Okapi Aalstar de 24 seconden overtreding moest maken. Ook werd er de full court press ingezet. Aanvallend was Jordan Callahan het meest succesvol met 18 punten, net zoveel als Zachay Thomas voor de Belgen scoorde.

Zie ook TV Noord.

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar