BC Oostende vs Donar › Donar

Donar verliest met perspectief.

Ondanks een verliespartij tegen de kampioen van Belgie, met oud-Donarheld Chase Fieler in de gelederen, speelde Donar een goede partij. Doordat Shane Hammink en Arvin Slagter ontbraken, trad coach Braal aan met een smalle selectie. Toch liet de ploeg zich niet de kaas van het brood eten. Met name in het tweede en derde kwart werd er een mooie voorsprong opgebouwd. In het vierde kwart vloeide de energie jammer genoeg weg. Donar stond toen nog met 66-72 voor, maar Fieler deed zijn oude werkgever toch het meest pijn met zijn 20 punten. Daarbij gooide hij zijn vrije worpen en driepunters tegen honderd procent raak. Bij Donar was Drago Pasalic topscorer met 17 punten. Weliswaar verlies, maar eentje met het perspectief dat het teamspel op gang komt!

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar