Telenet Giants/Mitteldeutscher BC vs Donar › Donar

Donar komt tekort tegen Mitteldeutscher BC.

Donar start op hetzelfde niveau als de Duitsers en sluit het eerste kwart af met een gelijke stand, maar de score stokt in het tweede en derde bedrijf. Tijdens het laatste kwart zet de ploeg een keurige inhaalrace in, maar de 20 punten verschil kunnen niet meer helemaal worden goed gemaakt. Donar wint het bij de tweede scoringskansen, maar geeft door balverlies te veel weg. Gunstig is dat in deze wedstrijd het aantal balverliezen binnen de perken blijft. Thomas Koenis speelt puik (15 pnt, 9 rebs), gevolgd door Callahan (13 pnt) en Dourisseau (10 pnt). Bij de Duitsers zijn vooral Bremby, Merelja, McNeilly, Releford en Zylka succesvol.

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar