Donar vs De Groene Uilen › Donar

Donar rolt Groene Uilen eenvoudig op.

In een volle sporthal in Uithuizen speelde Donar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Zoals dat gaat in oefenduels wisselden sterke en minder goede periodes elkaar af. De nieuwe spelers moesten wennen, maar lieten al wel zien teamspel te willen spelen. Rienk Mast maakte duidelijk dat hij wilde strijden voor meer speelminuten en maakte 16 punten. Een puntje minder dan topscorer Jordan Callahan. Jason Dourisseau en Thomas Koenis kwamen niet in actie, te gast bij Groene Uilen was Craig O. Na de sfeervolle wedstrijd werd ook de Meet And Greet goed bezocht.

Voor een verslag van het Dagblad van het Noorden, klik hier.

Of TV Noord, klik hier.

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar