Forward Lease Rotterdam Basketbal vs Donar › Donar

Donar in de finale van de Play-Offs!

Denkend aan het ruim opgekomen Rotterdams publiek, waaronder een groep Donarsupporters, is het jammer dat de thuisploeg Forward Lease niet nog een vaatje energie kan aanspreken. Met 3-0 achter staand is het vooruitzicht misschien niet optimaal, het zou toch mooi zijn als er nog volop strijd geleverd kan worden.

Dat blijkt niet mogelijk en zo haalt Donar wederom een eenvoudig behaalde overwinning. Vooral omdat van meet af aan de verdediging van Donar als een huis staat. Is die goed dan is in de meeste gevallen de aanval ook scherp. Het regent driepunters. Donar haalt de rust met een recordverschil (dank Jacob Bergsma) van 41 punten, waar het oude record ligt op 33 punten.

Het derde en vierde kwart doen er, net als in wedstrijd 2, eigenlijk niet meer toe. De finale is gehaald door middel van een clean sweep. Datzelfde doet Zorg en Zeker Leiden. Het is Carrington Love die de Leidenaren in de laatste seconde naar 63-60 en dus ook 4-0 schiet. Op 22 mei begint de finaleserie in MartiniPlaza.

De stats: klik hier.

Verslag: klik hier.

 

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar