Donar vs Forward Lease Rotterdam Basketbal › Donar

Donar op een punt van finale

Na een regelmatige overwinning op Forward Lease Rotterdam staat Donar op finalepunt (3-0). Nog één winstwedstrijd scheidt de Groningers van de finale.

Wie gedacht had dat Donar een walk-over zou hebben tegen de Rotterdammers kwam bedrogen uit. Rotterdam basketbal kwam prima voorbereid aan de start en nam een voorsprong, waar Donar worstelde met zichzelf en de gemiste schotkansen. Het publiek moest, fanatiek ondersteund door de trommelaars, 3 minuten en 50 seconden geduld hebben voordat JD de ban brak met twee vrije worpen.

Ook in de fase daarna waren de Rotterdammers net als in game 1 niet van plan zomaar op te geven. Tot aan de rust waren er nog kansen voor Forward Lease, maar in periode 3 was het Bradford Burgess die aan een driepuntsperiode begon, die uiteindelijk op één score van het clubrecord strandde. Maar liefst 8 rake driepunters leverden de sympathieke Amerikaan een zeer verdiende applauswissel op.

Ondanks de ruime overwinning waren er toch wat minder tevreden gezichten, waaronder Thomas Koenis ("helemaal niks") en Erik Braal ("onze verdediging moet beter").

Aanstaande dinsdag de kans om het af te maken in de havenstad. Natuurlijk gaat u allen daarheen om uw favorieten te ondersteunen!

Wilt u meer lezen over de wedstrijd? Dat kan hier.

Verder zijn er statistieken beschikbaar.

Bradford, Sean, Drago, Thomas en Erik na de 3-0 tegen Rotterdam 120518

Bradford, Sean, Drago, Thomas en Erik na de 3-0 tegen Rotterdam 120518

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar