Forward Lease Rotterdam Basketbal vs Donar › Donar

Donar freewheelt naar 2-0.

 

De toeschouwers in Rotterdam hebben er vooraf vast meer van verwacht. Zij hoopten op net zo'n spannende wedstrijd als tegen New Heroes Den Bosch, dat zo verrassend door Forward Lease is uitgeschakeld.
Maar zover laat Donar het niet komen. Op vreemde bodem bouwt de ploeg een eenvoudig behaalde overwinning op. Daardoor staat het 2-0 in de best of seven serie. Setty en Kanda zijn ditmaal veel succesvoller dan in MartiniPlaza, maar als ploeg is Donar bij rust al lang weggelopen bij Rotterdam. Daardoor wordt de tweede helft een lange zit.
Zaterdag deel drie, om 19.30 uur in MartiniPlaza.

De statistieken: klik hier.

Het verslag van TV Noord: klik hier.

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar