Donar vs Zorg En Zekerheid Leiden › Donar

Donar geeft verdedigend niet thuis

Donar slaagde er niet in om Zorg en Zekerheid Leiden van scoren af te houden. Maar liefst 112 punten wisten de gasten te produceren, vooral door de totaal onstopbare Carrington Love, die de wedstrijd van het seizoen speelde met 36 punten, 8 rebounds en 6 assists.

Het eerste kwart was al een voorbode, want de 30-28 na 10 minuten was voor Donar-begrippen hoogst ongebruikelijk. Nadat Donar de wedstrijd in het tweede kwart weer onder controle leek te krijgen, ging het in de tweede helft helemaal mis. Donar bleef wel vechten en worstelde om terug te komen in de wedstrijd en dat leek ook te lukken, maar het slot was duidelijk voor Leiden.

Ondanks een uitstekende prestatie van Bradford Burgess (24p, 1r, 3ast) gaven teveel spelers defensief niet thuis. Het leek erop dat het volle programma toch z’n tol gaat eisen - of de ploeg was al met de gedachten bij komende donderdag.

Een uitgebreid verslag vindt u hier.

De statistieken vindt u hier.

Donar TV met Thomas, Bradford en coach Braal

Donar TV met Thomas, Bradford en coach Braal

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar