Donar vs Landstede Basketbal › Donar

Donar houdt taai Landstede onder controle

Een taai verdedigend Landstede basketbal kon lange tijd mee met Donar. Uiteindelijk moest het in het slotkwart het hoofd buigen.

Donar begon moeizaam. Verdedigend was het wel oké wat de Groningers lieten zien, maar het was alsof de Donar-spelers lijm onder de schoenen hadden, zo traag verliep het aanvalsspel. Dat was zeker ook de verdienste van Zwolle, dat Donar geen kans gaf om te rennen. Daardoor oogde het allemaal erg stroperig.

Gaandeweg het tweede kwart kreeg Donar meer grip op de wedstrijd en ondanks een kleine inzinking in de derde kwart werd niemand écht zenuwachtig of dit wel goed zou aflopen. In het slotbedrijf bleek het Zwolse kaarsje opgebrand te zijn en kon de thuisploeg het verschil tillen naar 16 punten. Daarmee zijn belangrijke punten in de knip en kunnen de Groningse vertegenwoordigers met een schuin oog gaan kijken naar de eerstvolgende ontmoeting, aanstaande zaterdag in en  tegen Den Bosch.

Voor een uitgebreid verslag klikt u hier.

De statistieken van de match vindt u hier.

Donar TV met de burgemeester van Emmen, Jason, Thomas en coach Braal 05-04-2018

Donar TV met de burgemeester van Emmen, Jason, Thomas en coach Braal 05-04-2018

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar