Donar vs New Heroes Basketball › Donar

Deksel op basket en neus voor Donar.

Het dankbare applaus voor Donar is een teken van waardering van het publiek voor een moegestreden ploeg. De hele wedstrijd zit er al een deksel op de basket, waar de Bosschenaren soepel door blijven scoren. Tekenend voor het gameplan van de New Heroes is de manier waarop coach Poropat zijn ploeg bij balbezit naar de overzijde van het veld dirigeert. Alsof het telkens het startschot voor de WK sprint is moeten zijn mannen blijven rennen. Daarmee putten ze Donar uit dat met zijn 51ste wedstrijd van het seizoen bezig is. Het moment van breken is nu. Zo tonen de cijfers bij rust aan dat er 1 op 13 driepunters worden geschoten en de Bossche ploeg ruim de strijd om de steals en assists wint. Het laatste kwart wordt dan nog wel gewonnen, maar de slordigheden blijven zich opstapelen en energie om stops in de verdediging te maken ontbreekt. Het is aan het coachesduo van Donar om uit te vinden hier mee om te gaan, want donderdag komt er alweer een sterke tegenstander naar MartiniPlaza, namelijk Landstede!

Scores Donar: Gipson 19, Cunningham 13, Curry 11, Bruinsma 10

Fieldgoal %: 35 - 40
2 Points FG %: 48 - 40
3 Points FG %: 33 - 40
Free Throws %: 75 - 64
Assists: 9 - 14
Turnovers: 21 - 9
Points in the paint: 26 - 32
Bench points: 33 - 22

Het verslag van het Dagblad van het Noorden: klik hier.

DONAR TV

DONAR TV

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar