Den Helder Suns vs Donar › Donar

Solide winst Donar in Den Helder.

Zonder Brandyn Curry, die zijn knie rust geeft, behaalt Donar professioneel een regelmatig opgebouwde winst bij Den Helder Suns. Oud Donar-speler Tjoe De Paula heeft er zin in en knalt er 26 punten in, waaronder 4 driepunters. Over driepunters gesproken, daar schiet Donar er een reeks van in het eerste kwart, maar dat doen de Heldenaren ook. In het tweede kwart loopt Donar uit, maar na de rust gooit Den Helder er een 9-0 uit. Die wordt teniet gedaan door wederom drietjes van Donar. Het laatste kwart wordt begonnen met 5 punten van Sjoerd Koopmans. Bradford Burgess laat een 100 procent score zien. De wedstrijd wordt uitgespeeld met de jeugd.

Scores: Gipson 18, Burgess 17, Slagter 13, Dourisseau 11, Bruinsma 11, Pasalic 8, Cunningham 7, Koopmans 5, Koenis 5.

Fieldgoal %: 54 - 56
2 Points FG %: 57 - 71
3 Points FG %: 50 - 40
Free Throws %: 45 - 66
Assists: 20 - 24
Turnovers: 19 - 12
Points in the paint: 28 - 42
Bench points: 11 - 43

Verslag RTV Noord: klik hier.

 

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar