KK Mornar Bar vs Donar › Donar

DONAR HOUDT SCHADE BEPERKT IN MONTENEGRO.

Terugkomen uit Bar Montenegro met een verlies van zes punten biedt perspectief voor Donar. Voor een handjevol supporters was er misschien nog wel meer mogelijk geweest, maar daarvoor werd er teveel balverlies geleden en viel het schot tegen een te laag percentage. Dat kwam onder meer door verdedigende druk van Mornar Bar, maar ook door te haastig spel in de aanval. Ook werd de strijd om de rebounds verloren, zij het nipt. Mornar mocht de thuiswinst voornamelijk bijschrijven door de schietgrage Derek Needham, die tot 20 punten kwam. Is Donar in MartiniPlaza beter op schot dan zijn er reeële kansen om naar de volgende ronde te gaan van de FIBA Europe Cup, zeker bij een uitverkocht huis!

Scores Donar Pasalic 15, Burgess 11, Koenis 8. Rebounds Curry 10, Koenis 7, Bruinsma 7.

2 Points FG %: 35 - 44
3 Points FG %: 33 - 33
Free Throws %: 85 - 64
Rebs: 44 - 42
Turnovers: 6 - 12
Blocks: 2 - 3
Points in the paint: 22 - 18
Bench points: 21 - 30

Voor verslag: klik hier.
 

DONAR TV

DONAR TV

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar