BSW vs Donar › Donar

Donar wint eenvoudig van Weert

Donar heeft het jaar 2015 goed afgesloten. In Weert werd de thuisclub met 70-89 verslagen.

Donar gaf vanaf de eerste seconde vol gas. De Groningers waren prima op schot, de rebound was uitstekend verzorgd en Weert had geen enkel antwoord op het scherpe spel van Donar. Een bijzondere stand van 6-37 aan het einde van het eerste kwart was veelzeggend en daarmee was de wedstrijd direct al gespeeld. Na het eerste kwart deed Donar het rustiger aan en stond het toe dat Weert weer wat terug kwam maar de overwinning kwam nooit meer in gevaar. 

Jason Dourisseau was vandaag goed op schot en werd met 19 punten (4/5 driepunters) de topscorer van de wedstrijd. Ook Ross Bekkering speelde een prima wedstrijd. Yannick Franke, de laatste tijd iets minder op dreef kon, ondanks dat zijn afstandsschot nog niet wilde vallen, nu toch terugzien op een goede performance. Met 11 punten, 3 assists en 8 rebounds was zijn bijdrage vandaag ruim voldoende. 

Het team van coach Braal kan nu gaan genieten van een korte kerstvakantie. Na de kerstdagen komt het team weer bijeen om zich gaan voor te bereiden op de belangrijke bekerwedstrijd van 3 januari a.s. wanneer Donar het in eigen huis zal opnemen tegen Amsterdam. 

 

Laatste nieuws

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar