Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 8 13 11 16
Uit 22 22 27 26
4
8
-
9
7
thuis uit
48 punten 97
13 fouten 17
2 steals 11
30 rebounds 41
12 assists 23

Negen-en-veertig punten verschil in Weert.

Donar speelde zaterdagavond een goede wedstrijd tegen BAL in Sporthal Boshoven in Weert. Bovendien was de wedstrijd voor de thuisblijvers prima te volgen via de live stream mét inhoudelijk commentaar. Natuurlijk ging Donar scherp naar Limburg toe, want recent won BAL thuis van Leiden. Bij rust was het verschil 23 punten: 21-44. Carrington Love maakte in de eerste helft al 13 punten.

In het derde kwart ging de scorende machine gewoon door en dat leidde tot een tussenstand van 32-71 waarbij Drew Smith de lijst leidde met 14 punten.  Het laatste kwart was een formaliteit waarin het alleen nog de vraag was of de honderd gehaald zou worden. Dat lukte net niet, de wedstrijd eindigde in 48-97. Sheyi Adetunji kwam in het vierde kwart in het veld en maakte 6 punten. McCarthy en Smith deelden de topscorerslijst met ieder 16 punten.

U kunt de wedstrijd via deze link terugkijken. De statistieken vindt u hier.

Met 16 punten één van beide topscorers van deze wedstrijd, Matt McCarthy, hier op een archieffoto tegen BAL Weert (foto: Arnold Meijer)

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS