Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 14 30 28 11
Uit 17 17 20 18
8
3
-
7
2
thuis uit
83 punten 72
19 fouten 19
8 steals 9
46 rebounds 38
19 assists 8

Het was maar liefst drie maal dat de zoemer klonk terwijl de bal nog onderweg was en evenzovele keren ging de bal er in. In de slotseconde van de wedstrijd én aan het eind van twee kwarten. Eerst was het Jason Dourisseau – wie anders – die de bal van heel ver raak gooide, een kwart later was het Thomas Koenis die de bal van onder de eigen basket een slinger gaf naar de overkant. En ook die ging miraculeus feilloos door de ring met een exploderende zaal tot gevolg. De highlight video’s zijn reeds beschikbaar.

Naast deze hoogtepunten was er ook genoeg te beleven. Leon Williams was weer helemaal aanwezig, Shane Hammink zat goed in de wedstrijd totdat irritatie over een gemiste call de overhand kreeg en ook het optreden van de tegenstander Apollo mocht er zijn. Het was niet te zien dat de Amsterdamse formatie de rode lantaarn draagt in de DBL en speciaal het optreden van Xavier Cannefax was uitstekend.

Donar was bij vlagen goed, maar kende ook zwakkere periodes en dat verklaart het relatief kleine verschil.

Donar TV had enkele aardige gasten voor de camera.

De statistieken vindt u hier en een alternatief verslag valt hier te vinden.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS