Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 19 23 19 23
Uit 15 13 16 26
8
4
-
7
0
thuis uit
84 punten 70
17 fouten 22
5 steals 8
36 rebounds 35
16 assists 8

Na een ongelijke strijd is Landstede basketbal op voorsprong gekomen in de finaleserie om het landskampioenschap.

Beide teams waren in de beginfase aardig gelijkwaardig, met dit verschil: Landstede gooide de ballen raak, terwijl Donar zo’n beetje elke vrij bal miste. Dat deed het zelfvertrouwen natuurlijk geen goed en in het tweede kwart duurde het dan ook ruim zes minuten voordat de eerste veldscore aangetekend kon worden.

Na een kort offensiefje in het derde kwart was duidelijk dat het er vandaag niet in zat. Een grote afstraffing dreigde, maar enkele makkelijk door Zwolle weggegeven scores deden de eindstand er nog draaglijk uitzien. De eindstand 84-70 was echter geen goede weergave van het werkelijke verschil vandaag.

Verslag en statistieken kunt u hier vinden.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS