Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 15 10 25 6
Uit 27 21 14 16
5
6
-
7
8
thuis uit
56 punten 78
16 fouten 13
2 steals 10
33 rebounds 36
11 assists 8

Donar kon geen vuist maken tegen een uitstekend spelend Landstede basketbal. Op een korte opleving na hadden de Zwollenaren het beste van het spel en zij gingen er dan ook met de punten vandoor: 56-78.

Donar verscheen met de beste intenties aan de start, maar moest toch al snel het initiatief aan de gasten laten. Waar de thuisploeg moest zoeken naar een gaatje, vlogen de driepunters er aan Zwolse zijde als rijpe appelen in.

Het publiek ging er desondanks eens goed voor zitten/staan na de rust, want het voelde dat er meer mogelijk was. En dat bleek ook na enige tijd, want langzaam kroop de thuisploeg dichterbij.

De Zwolse driepunter stokte en de rebound was vaker voor Donar, waardoor het verschil slonk tot onder de 10 punten. Alles was dus nog mogelijk in het slotbedrijf, maar de mannen van coach Braal konden niet doordrukken. Landstede hield zich knap staande en kon in de laatste paar minuten nog weglopen naar een flink verschil.

Kijk naar Donar TV voor de toelichting door Rienk Mast en coach Braal.

De statistieken en een uitgebreid verslag zijn eveneens beschikbaar.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS