Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 22 20 18 22
Uit 21 17 30 12
8
2
-
8
0
thuis uit
82 punten 80
20 fouten 17
10 steals 9
32 rebounds 35
19 assists 21

De wedstrijd tussen Donar en New Heroes Den Bosch in Martiniplaza werd een ware thriller.

In het eerste kwart ging de strijd volledig gelijk op waarin aan Donarzijde Drago Pasalic en aan New Heroeszijde Jonathan Williams de aandacht naar zich toe trokken met fraaie scores. Het tweede kwart gaf ongeveer hetzelfde spelbeeld te zien en halverwege de wedstrijd leidde Donar dan ook met 42-38. Duidelijk was dat er twee teams aan het strijden waren voor een goed resultaat en niet voor elkaar wilden onder doen.

Het derde kwart werd echter grimmiger, Thomas Koenis kreeg al gauw een diskwalificerende fout na een wilde elleboogbeweging richting Roel Aarts en moest de hal verlaten. Donar was even de kluts kwijt en New Heroes profiteerde er zeer goed van.

Terwijl Den Bosch al 11 punten voor stond besloot Erik Braal Grant Sitton speeltijd te gunnen en het waren Sitton en ook Jeter die met rake 3-punters Donar weer terug in de wedstrijd brachten. De laatste minuut werd zeer spannend. Bij 79-79 en nog 3,6 seconden te gaan kreeg New Heroes 2 vrije worpen. Één werd er benut door Vernon Taylor en Den Bosch leek met de winst naar huis te gaan. Hammink mocht de bal nog opdribbelen en net over de middellijn gaf hij de bal aan Jason Dourrisseau die met een wanhoopsschot van grote afstand via het bord alsnog een score wist te maken; 82-80 voor Donar. Martiniplaza trilde….ongeloof op de gezichten van de toeschouwers. Vreugde bij de Donar spelers. Teleurstelling Bij New Heroes.

Deze wedstrijd had alles in zich.

Meer lezen ? Dat kan hier. De livestats zijn hier te vinden.

Woensdagavond mag Donar weer aan de bak. De volgende tegenstander in Martiniplaza is dan Petrolina AEK Larnaca uit Cyprus. Aanvang 19.30 uur.

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS