Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 24 24 27 26
Uit 13 14 27 13
1
0
1
-
6
7
thuis uit
101 punten 67
10 fouten 24
6 steals 16
42 rebounds 23
26 assists 16

Het was een ongelijke strijd tegen de Basketbal Academie Limburg. Vooraf was al duidelijk dat er voor de Weertenaren niet veel te halen zou zijn in MartiniPlaza, zeker gezien het ontbreken van Tony Washington.

Dat bij Donar de scherpte ontbrak was ook begrijpelijk gezien het wedstrijdprogramma en dus was de eerste helft een tikkeltje mat te noemen. In de tweede helft was er meer te genieten, zoals bijvoorbeeld een letterlijke run van de “oude” Teddy Gipson en dunks van Shane Hammink.

Maar het meest bijzondere aspect van de wedstrijd was zonder twijfel het optreden van Rienk Mast. Een sterke eerste helft werd gevolgd door een tweede waarin de jonge Groninger domweg niet kón missen. Driepunter met fake, centermoves, lastige balletjes, ze gingen er allemaal in en zo kwam zijn totaal op maar liefst 30 punten, 5 rebounds en 4 assists. Met 101-67 was de uitslag helder.

Het team gaat voorbereiden op de bekerwedstrijd tegen New Heroes, aanstaande maandagavond in MartiniPlaza.

Meer verslag lezen kan hier en statistieken zijn er ook.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS