Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 23 20 18 12
Uit 23 20 23 19
7
3
-
8
5
thuis uit
73 punten 85
0 fouten 0
0 steals 0
0 rebounds 0

“Hoppaaaaaa” schalde de speaker van Apollo met enige regelmaat door de Apollohal. Hij bouwde z’n eigen feestje en daar had hij ook 37 minuten lang alle reden toe, want tot zover waren er nog winstkansen voor een fris en fruitig spelend Apollo tegen een plichtmatig ogend Donar. Een korte periode “gas geven” door de gasten bleek echter ruim voldoende voor de winst: 73-85.

Thomas Koenis ontbrak nog wegens ziekte en Grant Sitton werd uit voorzorg aan de kant gehouden vanwege een lichte kwetsuur, opgelopen in Leiden. Shane Hammink kon echter wel weer aantreden en speelde verdienstelijk. Nieuweling LaRon Dendy kon nog maar weinig minuten maken en dus was er veel speeltijd voor Rienk Mast, die daarvan gebruik maakte met aardige scores en goede rebounds.

De defensie liet Donar flink in de steek in de eerste helft en aanvallend ging het stroef, zodat afstand nemen er niet in zat tegen het opportunistisch spelende Apollo (met Rogier Jansen als assistent coach op de bank). In het tweede helft leek Donar bij 61-66 even weg te lopen, maar het duurde nog tot enkele minuten voor tijd eer de urgentie dat er iets moest gebeuren tot de spelers doordrong.

Toen het kwartje eenmaal gevallen was, ging het rap en bleek Donar zich geen zorgen te hoeven maken.

Statistieken van de wedstrijd zijn helaas niet beschikbaar. Er is wel een verslag.

Aanstaande woensdag is de kraker tegen Pallacanestro Varese, waarbij uw steun zeer welkom is. Voor kaarten gaat u naar https://www.donar.nl/kaarten/tickets-bestellen.

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS