Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 15 13 21 19
Uit 28 30 25 29
6
8
-
1
1
2
thuis uit
68 punten 112
fouten
steals
rebounds

Donar kende geen problemen in Katwijk bij de bekerwedstrijd tegen Solar-Systemen Grasshoppers.

De start was wat stroef, of misschien is het beter om te melden dat Grasshoppers zich goed weerde tegen de gasten uit Groningen. De Katwijkers hadden wat oude bekenden in de gelederen, namelijk Jos van der Laan, Bas Rozendaal en Kasper Averink. Daarmee zijn ook de meest opvallende spelers van de thuisploeg genoemd. Bij Donar ontbraken uit voorzorg Shane Hammink en Jobi Wall.

Toch kwamen de gasten al vrij snel in de wedstrijd op voorsprong en bouwden die gaandeweg gestaag uit. Er waren van beide kanten mooie acties te zien, zodat het ruimschoots opgekomen publiek (ca 300) kon genieten van een aantrekkelijke partij.

Meest opvallende spelers aan Donar zijde waren Tim Hoeve en Rienk Mast, die wel raad wisten met de hen toebedeelde speeltijd. Vooral Rienk scoorde er vrolijk op los en eindigde boven de 30 punten (er zijn helaas geen stats beschikbaar van deze wedstrijd).

Donar gaat dus door naar de kwartfinales die in januari worden gespeeld. Maar eerst is er de competitiewedstrijd tegen Feyenoord, aanstaande zaterdag in het Topsportcentrum Rotterdam.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS