Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 24 19 20 21
Uit 21 17 26 26
8
4
-
9
0
thuis uit
84 punten 90
27 fouten 21
4 steals 6
37 rebounds 39
15 assists 13

De Zwolse vechtlust was Donar te machtig.

Landstede basketbal had ervoor gekozen om Donar te bestrijden met zeer fysiek verdedigend spel. Dat bleek een goede keuze. Donar had erg veel moeite om er aanvallend door te komen, kreeg daardoor nogal wat fast break punten om de oren en kon verdedigend ook al niet echt indruk maken tegen de snelheid  van Kazami-Keane en de slimheid van de Zwolse aanval.

Ondanks korte periodes dat het even liep aan Groningse kant en de voorsprong opliep tot 10 punten, was Landstede steeds weer in staat zich terug te knokken in de wedstrijd.

In de slotfase kon Donar het kleine gaatje in Zwols voordeel niet dichten, het thuispubliek in mineur achterlatend. Door dit resultaat blijft de winning streak van Zwolle intact en mag Donar de wonden gaan likken op weg naar de volgende wedstrijd, aanstaande zondag in Dordrecht.

Meer lezen? Dat kan bijvoorbeeld hier.

Statistieken zijn er ook.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS