Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 15 15 25 9
Uit 22 20 17 10
6
4
-
6
9
thuis uit
64 punten 69
14 fouten 16
3 steals 4
33 rebounds 35
11 assists 17

Donar wint knap in Turkije.

Waar de Donarfamilie ongeduldig zat te wachten op beelden uit Turkije, bleven ze daar helaas van verstoken. De mannen van Donar lieten zien dat ze terug kunnen veren van een smartelijk verlies (onlangs tegen Landstede). Ze speelden een keurig eerste en tweede kwart, maar moesten een inhaalrace van de Turken in het derde kwart toestaan. Maar in het laatste kwart liet Donar zien geleerd te hebben in Zwolle en hielden Pinar op 9 schamele puntjes. Dat Donar zelf niet verder kwam dan tien stuks deed nu geen zeer, de punten gingen mee in de tas naar Groningen.

Stats: klik hier.

Verslag TV Noord: klik hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS