Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 28 17 12 31
Uit 29 20 21 11
8
8
-
8
1
thuis uit
88 punten 81
18 fouten 23
16 steals 5
37 rebounds 37
14 assists 17

Donar geeft wedstrijd weg in Zwolle!

In een aantrekkelijk eerste kwart, vanwege de vele scores, weet Donar voordelig, met het kleinst mogelijke verschil, te eindigen. Verdedigend heeft Donar het moeilijk met de beweeglijke aanval van de Zwollenaren. Zij schieten van buiten, of penetreren de bucket vanaf de hoeken van het veld. Het tweede gedeelte is een stuk chaotischer. Veelvuldige balverliezen en intercepties van twee kanten leiden tot aanvallen zonder doelpoging. Toch loopt het verschil op tot bijna tien punten, maar Landstede kan gebruik maken van de vijfde teamfout van Donar, waardoor de rust ingaat bij 45-49. De wedstrijd lijkt in de tas te zitten voor Donar als het het gat tussen beide ploegen oploopt naar maar liefst vijftien punten. Maar dan staan de mannen van Landstede op, waar Donar als een kaartenhuis ineen stort. Gemiste schoten en passes, te weinig creativiteit in de aanval, rebounds die zo in de handen van de tegenstanders vallen, het kan niet anders dan dat de Zwollenaren daar van gaan profiteren. En dat doen ze. Bij 77-77 staat het gelijk, waarna Landstede doordrukt.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS