Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 11 21 17 18
Uit 18 15 21 18
6
7
-
7
2
thuis uit
67 punten 72
12 fouten 15
9 steals 6
32 rebounds 41

Er zijn van die dagen dat je in een flow zit en alles lukt. Dit was niet een van die dagen. Bij Donar ging veel, heel veel mis. En dat vrijwel letterlijk, want verdedigend was het nog redelijk wat de thuisploeg liet zien, maar aanvallend konden de Groningers geen deuk in een pakje boter slaan. Met een scorebalans van 24 op 65 ga je geen wedstrijd winnen. 

Donar begon te afwachtend aan de ontmoeting en liet zich verder vertragen door het goede defensieve spel van Olympic, dat duidelijk goed had opgelet tijdens de videosessie. Veel spelers kwamen daardoor niet aan hun niveau, wellicht met uitzondering van Arvin Slagter en Sean Cunningham, die konden terugkijken op een prima optreden. Dat gold trouwens ook voor Rienk Mast. De jongeling kreeg veel minuten door de afwezigheid van de zieke Grant Sitton en die vulde hij goed in. Wat heet, hij hield zich zonder meer staande op dit niveau en dat is knap.

Meer statistieken vind je op de BCL site.

Voor verdere verslaggeving verwijzen we graag naar RTV Noord of het Dagblad van het Noorden.

Donar redt het niet tegen Fribourg

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS