Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 30 15 15 20
Uit 14 10 18 13
8
0
-
5
5
thuis uit
80 punten 55
16 fouten 18
9 steals 11
49 rebounds 33

NOT IN OUR HOUSE

Je zou denken dat het wonder van Groningen dan toch geschiedde. Het was echter geen wonder. Het was gewoon de prestatie van het team van Donar die zorgde voor een verpletterende overwinning op Z-Mobile Prishtina (80-55).

Na de nederlaag in de Kosovaarse hoofdstad waren er niet heel veel mensen te vinden die de wedstrijd van vandaag met vertrouwen tegemoet zagen. Toch waren er hoopgevende signalen en die kwamen allemaal uit. Donar was in staat om het de watervlugge guards bijzonder moeilijk te maken en mede daardoor kwam er niets terecht van het spelletje dat coach Zollner graag wilde spelen. 

Gek genoeg was er voor Donar in aanvallend opzicht nog genoeg te verbeteren, maar de straffe defensie was Prishtina te machtig. Naast het geweldige teamwork verdient Jordan Callahan een speciale vermelding. De spelverdeler, die eerder nog niet kon imponeren, was een echte floorleader en overtuigde ook in verdedigend opzicht.

Meer op de site van RTV Noord en het DVHN.

De kaartverkoop voor de volgende kwalificatiewedstrijd is intussen gestart. Fribourg Olympic (CH) verraste Saratov en wordt de volgende opponent.

Wees er snel bij om dit spektakel mee te maken!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS