Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 25 16 20 18
Uit 19 11 21 13
7
9
-
6
4
thuis uit
79 punten 64
15 fouten 19
7 steals 5
43 rebounds 26

Donar speelde in Wildervank qua scoreverloop een degelijke wedstrijd, maar liet het in de passing nog wel eens liggen. Zo was het een ware oefenwedstrijd. De bal moest snel rond, te snel af en toe waardoor er veelvuldig balverlies werd geleden. Aanvankelijk hield Okapi een voorsprong vast, maar die werd gebroken door zeven punten op rij van Drago Pasalic. Verdedigend schakelde Donar een tandje bij, waardoor Okapi Aalstar de 24 seconden overtreding moest maken. Ook werd er de full court press ingezet. Aanvallend was Jordan Callahan het meest succesvol met 18 punten, net zoveel als Zachay Thomas voor de Belgen scoorde.

Zie ook TV Noord.

Degelijke winst Donar tegen Okapi Aalstar

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS