Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 28 17 36 37
Uit 12 5 18 15
1
1
8
-
5
0
thuis uit
118 punten 50
4 fouten 18
22 steals 9
41 rebounds 35

Donar rolt Groene Uilen eenvoudig op.

In een volle sporthal in Uithuizen speelde Donar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Zoals dat gaat in oefenduels wisselden sterke en minder goede periodes elkaar af. De nieuwe spelers moesten wennen, maar lieten al wel zien teamspel te willen spelen. Rienk Mast maakte duidelijk dat hij wilde strijden voor meer speelminuten en maakte 16 punten. Een puntje minder dan topscorer Jordan Callahan. Jason Dourisseau en Thomas Koenis kwamen niet in actie, te gast bij Groene Uilen was Craig O. Na de sfeervolle wedstrijd werd ook de Meet And Greet goed bezocht.

Voor een verslag van het Dagblad van het Noorden, klik hier.

Of TV Noord, klik hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS