Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 19 11 12 24
Uit 23 26 23 23
6
6
-
9
5
thuis uit
66 punten 95
14 fouten 12
7 steals 10
39 rebounds 51

Solide winst Donar in Rotterdam.

Het is even een overgang, van de propvolle thuishal MartiniPlaza tegen Reyer Venezia naar een handjevol bezoekers in Rotterdam tegen Forward Lease.

Het brengt Donar echter niet van de wijs. De eerste drie kwarten worden ruim gewonnen, het laatste kwart laat het aan de Rotterdammers. Aanvankelijk is het vooral Evan Bruinsma die van zich laat spreken. In het tweede kwart moet hij helaas het veld verlaten met een enkelblessure. Hetzelfde overkomt Arvin Slagter, maar later in de wedstrijd komt hij het veld weer in.

Thomas Koenis is weer nuttig in de rebound, met hookshotjes en een dunk. Al passend worden vrije schotkansen gecreëerd. Het leidt tot driepunters of scores van onder de ring.

Sean Cunningham, de verdediger van het jaar in de DBL laat zien ook aanvallend zijn mannetje te staan. Als jongeling Rienk Mast het veld in komt laat hij vooral zien trefzeker te zijn vanaf de vrijeworplijn. Al met al een solide overwinning. Na Rotterdam volgt morgen Amsterdam, maar dan in MartininPlaza.

De statistieken: klik hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS