Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 25 18 18 12
Uit 18 26 26 25
7
3
-
9
5
thuis uit
73 punten 95
28 fouten 21
8 steals 14
32 rebounds 41

Donar neemt revanche in Den Bosch.

Dat zit de Groningers niet lekker, dat New Heroes heeft gewonnen in MartiniPlaza. Dan rest er weinig anders dan sportieve wraak. Die blijft uit in het eerste kwart, maar als Donar de verdediging aanscherpt komen de Brabanders er niet meer door heen. Het levert Donar drie kwarten met elk een ruime winst op. De revanche is compleet als bij New Heroes in het laatste bedrijf alle lucht uit de longen is verdwenen. De mooie aanvallen met de snelle passing komen weer terug in het spel van Donar en dat laat de gastheren kansloos. Voor Brandyn Curry is de terugkeer naar de Maaspoort aanleiding om zijn oude broodheer te tonen wat een klassespeler hij is.

De stats van de wedstrijd: klik hier.

Het verslag van RTV Noord: klik hier.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS