Eindstand

Q1 Q2 Q3 Q4
Thuis 12 13 23 17
Uit 26 23 18 30
6
5
-
9
7
thuis uit
65 punten 97
21 fouten 14
7 steals 2
24 rebounds 40

Vijf dagen voor de belangrijke Europa Cup wedstrijd tegen het Franse BCM Gravelines heeft Donar een goede generale repetitie in Amsterdam afgewerkt. Thuisploeg BC Apollo werd met ruime cijfers verslagen: 65-97

Tot halverwege het eerste kwart kon Apollo nog tegenstand brengen tegen een goed spelend Donar. Daarna was het vooral pointguard Lance Jeter die zich nadrukkelijk met de score ging bemoeien en vooral van afstand zeer trefzeker was. Met 7/9 driepunters (77,8 %!) was Lance van afstand zeer trefzeker. Amsterdam kon alleen via Sergio de Randamie (26 pt) nog wat terugdoen maar omdat Donar ook reboundend veel sterker was en de 'big guys' Pasalic en Smith zich ook scorend goed lieten gelden was de wedstrijd bij rust al lang gespeeld. In de tweede helft nam Donar iets gas terug, waardoor Amsterdam het derde kwart nog voor hun rekening kon nemen (23-18) maar in het laatste kwart was het helemaal over voor de thuisploeg dat machteloos moest toezien hoe Donar de éne na de andere mooie score liet aantekenen. Zelfs toen in de laatste minuten van de wedstrijd de bankspelers van Donar het mochten afmaken was Amsterdam niet bij machte om nog iets aan de ruime achterstand te doen.

Donar kan zich nu nu gaan opmaken voor een tegenstander van een geheel ander kaliber. A.s. woensdag speelt het in de eigen Martiniplaza de belangrijke Europe Cup wedstrijd tegen het sterke Franse BCM Gravelines. De generale repetitie was in ieder geval prima, woensdag zal het team de steun nodig hebben van het thuispubliek om ook dan een goed resultaat neer te kunnen zetten.

Nog geen tickets voor de Europe Cup wedstrijd tegen BCM Gravelines? Koop zie HIER en help Donar aan die belangrijke overwinning! 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS