Mogelijkheden › Donar

Donar beschikt over 48 meter LED boarding op tv posities en roterende boarding tegenover de publiekstribune. Uitstekende manieren om (landelijke) exposure te genereren voor uw organisatie.
Via de wedstrijden van Donar zijn er naast de bovengenoemde boarding nog vele andere manieren om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Voorbeelden hiervan zijn o.a shirt- of broeksponsoring, de middencirkel en de bucketcirkels. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Businessarrangementen

Een arrangement bij Donar! Topsport, dynamiek en entertainment. Wat dacht u ervan om in deze context uw bedrijf, een nieuw product of dienst te presenteren aan uw zakelijke relaties? Of met uw personeel een volledig verzorgd en gezellige avond te beleven? Donar en MartiniPlaza bieden hiervoor uitstekende mogelijkheden met op maat gemaakte arrangementen.

Spelersbanieren

Bij Donar bestaat tevens de mogelijkheid uw banier op te hangen in de zaal. Op de wand van de topsporthal van MartiniPlaza zijn maar liefst 16 plaatsen beschikbaar. Een zeer geschikte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek; de banieren zijn immers vanaf iedere positie continu leesbaar.

Wedstrijdsponsoring

U krijgt tijdens een wedstrijd naar keuze de mogelijkheid tot het maken van promotie van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld premiums laten verspreiden onder het publiek en in de businessruimte een stand plaatsen en zo de vele businessleden kennis laten maken met uw product. Gedurende de wedstrijd zal de speaker uw bedrijf minimaal drie keer noemen. Daarnaast zal er een vermelding komen in het programmaboekje en op het sponsorbord. Bovendien ontvangt u een basketbal met de handtekeningen van de spelers!

Interesse in sponsoring?
  • Heeft u interesse in een van bovenstaande mogelijkheden? Neemt u dan contact op met het managementbureau voor meer informatie.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar