Jeugdsponsoring › Donar

Als supporter van de vereniging Donar stimuleert u topsport onder jongeren. Met onze clinics in de regio en instuif op woensdagmiddag betrekken we steeds meer jongeren bij de sport. Met al deze activiteiten proberen we bij te dragen aan een breed draagvlak voor basketbal in Noord-Nederland en de stad Groningen in het bijzonder, zodat deze prachtsport een duurzame toekomst heeft.

Topsportstad Groningen

Om dit allemaal te kunnen blijven doen hebben we uw hulp nodig. Steun onze jeugdopleiding en maak zo van Groningen ook een topsportstad voor de jeugd, een sportpodium voor de toekomst! 

Mede door uw bijdrage kunnen wij talentvolle jeugdspelers inspireren zich tot de top van hun mogelijkheden te ontwikkelen, als mens en als sporter. Met uw hulp organiseren we en nemen we deel aan waardevolle toernooien, schaffen we nieuwe materialen aan en organiseren we clinics en diverse andere trainingen.

Jeugdsponsoring

Als jeugdsponsor kunnen we u de volgende faciliteiten bieden:

  • Vermelding op de (wedstrijd)kleding.
  • Vermelding op de website.
  • Wedstrijdsponsor tijdens een jeugdwedstrijd.
  • Balsponsor tijdens een jeugdwedstrijd.
Interesse in jeugdsponsoring?
  • Heeft u interesse in jeugdsponsoring? Neemt u dan contact op met het managementbureau voor meer informatie. Bel (050) 721 09 54 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar