BNBC leden › Donar

Donar is met ingang van het seizoen 2010/2011 gestart met de Basketball New Business Club (BNBC), een businessclub voor jonge bedrijven. Op deze manier wordt jonge ondernemingen de kans geboden om nieuwe contacten te leggen en kennis te delen. Onder andere de overheid en de fiscus bieden jonge ondernemingen allerlei voordelen om ze te stimuleren. Ook Donar wil haar verantwoordelijkheid hierin nemen en jonge ondernemingen ondersteunen succesvol te zijn met de start van hun bedrijf. Daarmee kan de club ook een steentje bijdragen aan de economie in Noord-Nederland.

Businessclub voor jonge bedrijven

Voor € 1.100,- krijgen jonge ondernemingen twee stoelen op een apart gedeelte (loge C) van de businesstribune. De normale prijs voor twee businessseats op dat gedeelte van de tribune is € 1.600.
Drie stoelen kosten € 1.375 en BNBC-leden betalen € 1.700 voor 4 stoelen.

Het betreft het gedeelte geheel rechts op de businesstribune tegen de wand aan de ingangzijde van MartiniPlaza onder de spelersbanieren.

De BNBC is bedoeld voor bedrijven die jonger zijn dan vijf jaar. Peildatum is 1 oktober. Voor de rest zijn er geen belemmeringen om lid te worden. Mail naar Peter van der Molen (Commercieel Manager):p.vandermolen@donar.nl voor meer informatie.

Download het speelschema

Mis geen wedstrijd meer! Importeer dit bestand in Google Calendar, Outlook of Calendar.

Download het speelschema

Wil je niets missen van Donar?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Donar