Seizoenkaartverkoop 2020/2021

Vanaf dinsdag 1 september 2020 is het niet meer mogelijk om een seizoenkaart aan te vragen voor het seizoen 2020-2021.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een compleet overzicht van alle kaarten en prijzen staat onderaan deze pagina.

GOLD CARD

Met de Gold Card bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie en voor de beker, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de basketball cup finale* als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen basketball cup finale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART

De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, de Basketball Cup (excl. finale) en Play Offs. Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden en geeft GEEN toegang tot de Supercup.

SEIZOENKAART + EUROPEES

Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, Europese competitie, de Basketball Cup (excl. finale) en Play Offs.
• Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van €13,00 (jeugd €6,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• De seizoenkaart + Europees is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag per wedstrijd.

EUROPEES PASSE PARTOUT

Het Europees Passe Partout geeft toegang tot alle Europese wedstrijden, zonder dat een seizoenkaart hoeft te worden gekocht. Bij iedere wedstrijd heeft u dezelfde zitplaats. • Per Europese wedstrijd wordt er een bedrag van €14,00 (jeugd €7,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet. • Het Europees Passe Partout is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag per wedstrijd.


PLACERING

Alle Gold Card – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel. De houders van een Europees Passe Partout hebben ook hun eigen zitplaats. Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS