Seizoenkaartverkoop 2019/2020

Op vrijdag 5 april is Donar gestart met de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2019/2020. Op deze dag hebben alle huidige seizoenkaart houders een e-mail ontvangen om hun plek alvast voor het nieuwe seizoen te reserveren.

Heeft u nog geen seizoenkaart, maar wilt u die wel aanvragen voor het seizoen 2019/2020? Wij informeren u hieronder graag over de mogelijkheden.

Het aanvragen van een nieuwe
seizoenkaart doet u door het invullen van het webformulier onderaan de pagina.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een compleet overzicht van alle kaarten en prijzen staat onderaan deze pagina.

GOLD CARD
Met de Gold Card bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie en voor de beker, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de bekerfinale* als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld. Gold Card houders krijgen bij elke thuiswedstrijd het programmaboekje digitaal toegestuurd, en ontvangen op vertoon van hun kaart een fysiek exemplaar.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen bekerfinale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART
De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, de NBB-beker (excl. finale) en Play Offs.
Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden.

SEIZOENKAART + EUROPEES
Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, Europese competitie, de NBB-beker (excl. Finale) en Play Offs.
Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van €13,00 (jeugd €6,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.

EUROPEES PASSE PARTOUT
Het Europees Passe Partout geeft toegang tot alle Europese wedstrijden, zonder dat een seizoenkaart hoeft te worden gekocht. Bij iedere wedstrijd heeft u dezelfde zitplaats.
Per Europese wedstrijd wordt er een bedrag van €14,00 (jeugd €7,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.

VROEGBOEKKORTING
Als wij uw reservering voor uw seizoenkaart 2019-2020 vóór 15 mei 2019 ontvangen, dan ontvangt u € 10,00 vroegboekkorting. Deze korting geldt voor alle Gold Card houders en seizoenkaarthouders, zowel huidige als nieuwe.
Bij een verlenging vóór 1 juni houdt u eveneens het recht op uw eigen plaats.


PLACERING
Alle Gold Card – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel. De houders van een Europees Passe Partout hebben ook hun eigen zitplaats. Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

Bent u al een seizoenkaarthouder en wilt u uw plek verlengen? Het verlengen van uw plek doet u hier.

Bent u nog geen seizoenkaarthouder, maar wilt u wel een seizoenkaart aanschaffen voor het nieuwe seizoen? Vul dan onderstaand webformulier in.

Als u meerdere Seizoenkaarten wilt bestellen, vermeldt dit dan svp bij de “Opmerkingen”.
Als u samen met anderen Seizoenkaarten wilt bestellen (bijv. samen met een familielid of vriend), vul dan elk het formulier apart in. Verwijs bij de “Opmerkingen” dan naar de andere aanvraag, zodat we deze gezamenlijk kunnen behandelen.


EMNOPRSNBZB


Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS