Seizoenkaartverkoop 2022/2023

Start seizoenkaartverkoop 2022-2023

Vanaf 29 juni 2022 is het mogelijk om uw seizoenkaart (22-23) via deze link aan te schaffen. Via de plattegrond kunt u zelf uw zitplaats op de tribune kiezen.
Klik hier om uw seizoenkaart te bestellen

Via de volgende link kunt u de algemene informatie teruglezen:

Wat zijn de mogelijkheden?

Bekijk de onderstaande video voor alle uitleg over het aanschaffen van een seizoenkaart, of kijk voor een compleet overzicht van alle kaarten en prijzen onderaan deze pagina.

GOLDCARD

Met de GoldCard bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie (BNXT League) incl. Play Offs en voor de Basketball Cup, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de bekerfinale* als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen basketball cup finale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART

De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de competitie (BNXT League), de Basketball Cup (excl. Finale), en Play Offs. Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden en u heeft GEEN toegang tot de Supercup.

SEIZOENKAART + EUROPEES

Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de competitie
(BNXT League), voor alle Europese wedstrijden, de Basketball Cup (excl. Finale) en Play Offs. Deze kaart geeft geen toegang tot de SuperCup.
• Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van € 13,00 (jeugd € 6,50) geïncasseerd.
Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• De seizoenkaart + Europees is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag
per wedstrijd.

EUROPEES PASSE PARTOUT

Het Europees Passe Partout geeft toegang tot alle Europese wedstrijden, zonder dat u een seizoenkaart hebt. Bij iedere wedstrijd heeft u dezelfde zitplaats.
• Per Europese wedstrijd wordt er een bedrag van € 14,00 (jeugd € 7,50) geïncasseerd.
Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• Het Europees Passe Partout is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag
per wedstrijd.

PLACERING

Alle GoldCard – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel. De houders van een Europees Passe Partout hebben ook hun eigen zitplaats.
Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl.


Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS