Seizoenkaartverkoop 2020/2021

Op woensdag 13 mei is Donar gestart met de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2020/2021. Op deze dag hebben alle huidige seizoenkaart houders een e-mail ontvangen om hun plek alvast voor het nieuwe seizoen te reserveren.

Gold Card-houders en seizoenkaarthouders kunnen hier inloggen om hun kaart te verlengen.

Heeft u nog geen seizoenkaart of Europese Passe Partout maar wilt u die wel aanvragen voor het seizoen 2020/2021? Hieronder vindt u alle informatie over de verschillende type kaarten.

Een Gold Card, seizoenkaart of Passe Partout aanvragen doet u door het invullen van onderstaande webformulier.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een compleet overzicht van alle kaarten en prijzen staat onderaan deze pagina.

GOLD CARD

Met de Gold Card bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie en voor de beker, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de basketball cup finale* als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen basketball cup finale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART

De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, de Basketball Cup (excl. finale) en Play Offs. Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden en geeft GEEN toegang tot de Supercup.

SEIZOENKAART + EUROPEES

Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de nationale competitie, Europese competitie, de Basketball Cup (excl. finale) en Play Offs.
• Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van €13,00 (jeugd €6,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• De seizoenkaart + Europees is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag per wedstrijd.

EUROPEES PASSE PARTOUT

Het Europees Passe Partout geeft toegang tot alle Europese wedstrijden, zonder dat een seizoenkaart hoeft te worden gekocht. Bij iedere wedstrijd heeft u dezelfde zitplaats. • Per Europese wedstrijd wordt er een bedrag van €14,00 (jeugd €7,50) geïncasseerd. Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet. • Het Europees Passe Partout is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag per wedstrijd.


PLACERING

Alle Gold Card – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel. De houders van een Europees Passe Partout hebben ook hun eigen zitplaats. Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

VROEGBOEKKORTING
Als wij uw reservering voor uw seizoenkaart 2021-2021 vóór vrijdag 5 juni 2020 ontvangen, dan ontvangt u €10,00 vroegboekkorting. Deze korting geldt voor alle Gold Card houders en seizoenkaarthouders, zowel huidige als nieuwe. Bij een verlenging vóór 18 juni houdt u eveneens het recht op uw eigen plaats.


EMNOPRSNBZB


Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS