Seizoenkaartverkoop 2021/2022

Start seizoenkaartverkoop 2021-2022

Huidige seizoenkaarthouders. Op dinsdag 4 mei is Donar gestart met de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2021-2022. De seizoenkaarthouders in het huidige seizoen hebben een persoonlijke email gekregen met informatie over de manier waarop zij hun seizoenkaart kunnen verlengen.

Via de volgende linkjes kunt u de algemene informatie teruglezen:

Bestel nu uw seizoenkaart online en kies uw eigen stoel!

Heeft u op dit moment nog géén seizoenkaart gereserveerd, maar wilt u het nieuwe seizoen wel uw eigen vaste plek in MartiniPlaza? Reserveer dan nu via de volgende link:
https://secure.ticketunie.com/widgets/306/3/OrderActvity/3430

U kunt op de zaalplattegrond eenvoudig zelf uw stoel uitkiezen. Daarna kiest u welke soort kaart u wilt (GoldCard, Seizoenkaart+Europees, Seizoenkaart). Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in. Tenslotte kiest u uw gewenst betaalwijze (iDEAL of incasso in 1 of 2 of 3 termijnen).

Wat zijn de mogelijkheden?

Een compleet overzicht van alle kaarten en prijzen staat onderaan deze pagina.

GOLD CARD

Met de GoldCard bent u verzekerd van uw plaats bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus alle wedstrijden voor de competitie (BNXT League) incl. Play Offs en voor de Basketball Cup, én voor alle Europese wedstrijden, de Supercup en eventuele oefenwedstrijden, en de bekerfinale* als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld.

*Voor een in MartiniPlaza te spelen basketball cup finale kunnen wij geen 100% garantie geven dat u de beschikking heeft over uw eigen plek. Vanzelfsprekend krijgt u dan een vervangende plek toegewezen van uitstekende kwaliteit.

SEIZOENKAART

De seizoenkaart is geldig bij alle thuiswedstrijden in de competitie (BNXT League), de Basketball Cup (excl. Finale), en Play Offs. Let op: Met een seizoenkaart heeft u GEEN recht op voorrang bij de kaartverkoop van Europese wedstrijden en u heeft GEEN toegang tot de Supercup.

SEIZOENKAART + EUROPEES

Met de seizoenkaart + Europees bent u verzekerd van uw eigen plek bij alle thuiswedstrijden in de competitie
(BNXT League), voor alle Europese wedstrijden, de Basketball Cup (excl. Finale) en Play Offs. Deze kaart geeft geen toegang tot de SuperCup.
• Voor de Europese wedstrijden wordt er per wedstrijd een bedrag van € 13,00 (jeugd € 6,50) geïncasseerd.
Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• De seizoenkaart + Europees is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag
per wedstrijd.

EUROPEES PASSE PARTOUT

Het Europees Passe Partout geeft toegang tot alle Europese wedstrijden, zonder dat u een seizoenkaart hebt. Bij iedere wedstrijd heeft u dezelfde zitplaats.
• Per Europese wedstrijd wordt er een bedrag van € 14,00 (jeugd € 7,50) geïncasseerd.
Let op: u betaalt dit bedrag per wedstrijd, ongeacht of u aanwezig bent of niet.
• Het Europees Passe Partout is ook geldig voor de Europese Play Offs. Daarvoor geldt hetzelfde bedrag
per wedstrijd.

PLACERING

Alle GoldCard – en seizoenkaarthouders beschikken het hele seizoen over een eigen stoel. De houders van een Europees Passe Partout hebben ook hun eigen zitplaats.
Deze stoelen zijn beschikbaar op de tribunes aan de lange zijde, op het balkon en achter de basket (met uitzondering van de vakken M, N, T, U en X).

Heeft u vragen? Stelt u deze dan gerust via seizoenkaarten@donar.nl, of vul het onderstaande formulier in.


    Dhr.Mevr.
    Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    PARTNERS