Nieuws 8 september 2021

Donar groeit en ontwikkelt zich steeds verder. Met een grote groep vrijwillige medewerkers werken we samen om de club steeds beter en groter te maken. Een belangrijk onderwerp daarbij is de online zichtbaarheid. Aangezien er achter de schermen veel moet gebeuren zoeken we steeds naar mensen die een vrijwillige bijdrage kunnen en willen leveren.

Momenteel zoeken we vooral naar mensen die goed met tekst en goed met video zijn. Wedstrijdverslagen, interviews, wervende teksten voor de fans, video opnames én montage, dat zijn de onderwerpen waar we nu naar op zoek zijn.

Ben jij of ken jij iemand die hier een toegevoegde waarde in kan zijn? Meld je dan aan en word een onderdeel van Donar!

Aanmelden kan via h.bijl@donar.nl

Daarnaast is Donar op zoek naar scouts

Donar heeft een groep enthousiaste en gedreven scouts die de statistieken bij elke wedstrijd bijhouden. Als aanvulling op dit team zijn wij op zoek naar een nieuwe scout (m/v).

Als scout van Donar houd je gedurende alle  thuiswedstrijden alles bij wat er gebeurt op het veld. Je doet dit samen met een collegascout. De statistieken maak je in eerste instantie voor de coach, zodat hij de wedstrijd kan analyseren. Daarnaast worden de statistieken ook dankbaar gebruikt door bijvoorbeeld de pers en kunnen fans de livestats zien.

Een belangrijke eigenschap van een scout is dat je kennis hebt van het basketbalspelletje. Je moet je gedurende een wedstrijd goed kunnen focussen op het maken van statistieken en je niet laten afleiden door gebeurtenissen buiten het veld. Je werkt met een speciaal computerprogramma, dus enige kennis van computers is een vereiste.
De belangrijkste eisen die wij stellen aan jou als scout:
– flexibel inzetbaar
– uitgebreide kennis hebben van basketbal
– computer kennis
– collegialiteit
– geconcentreerd kunnen werken
– ongeveer de helft van de wedstrijden beschikbaar zijn

Heb je interesse voor deze vacature? Stuur dan jouw gegevens en motivatie naar h.bijl@donar.nl

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS