Nieuws

Voorbereidingsprogramma

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Het team begint vorm te krijgen en dus kijken we graag vooruit naar het aankomende seizoen. Op 17 september begint het seizoen officieel met de kwalificatiewedstrijd voor de Basketball Champions League uit tegen SL Benfica. Drie dagen later vormt de return van deze wedstrijd het decor voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020. In voorbereiding op het tweeluik met SL Benfica zal Donar ook dit jaar een aantal oefenwedstrijden spelen.

Het oefenprogramma ziet er als volgt uit:

DatumAanvangwedstrijdLocatie
maandag 26 augustus 201919:00 uurOpenbare trainingMartiniPlaza
vrijdag 30 augustus 201919:30 uurDonar vs. Groene UilenDe Beemden, Bedum
zondag 1 september 2019Kangoeroes Basket Mechelen vs. DonarMechelen
woensdag 4 september 2019N.n.b.Donar vs. Feyenoord BasketbalMartiniPlaza
zaterdag 7 september 2019Bakken Bears vs. DonarAarhus
maandag 9 september 2019BESLOTENEWE Baskets vs. DonarOldenburg
vrijdag 13 september 201919:30 uurDonar vs. Phoenix HagenWildervanckhal, Veendam

Open Dag
In verband met een optimale voorbereiding op kwalificatiewedstrijden voor de Basketball Champions League is dit jaar gekozen voor een Open Dag op een doordeweekse dag. De Open Dag van Donar zal dit jaar zijn om woensdag 4 september. Het programma voor de Open Dag zal medio augustus bekend worden gemaakt.

Bronze Medal Game
Herinnert u het zich nog, Donar in de halve finale van de Fiba Europe Cup? In het seizoen 2017-2018 stonden zowel Donar als Bakken Bears in de halve finale van de FIBA Europe Cup. Van beide een clubs een zeer knappe prestatie, omdat beide clubs uit een ‘kleine’ basketbal competitie komen en het op moesten nemen tegen clubs met een grotere begroting. Zowel Donar als Bakken Bears werden in de halve finale uitgeschakeld. Als herinnering aan deze uitmuntende prestatie spelen Donar en Bakken Bears op 7 september een ‘Bronze Medal Game’ in Aarhus. Zonder echte medailles, maar wel om de basketbalwereld er aan te herinneren dat je de kleine basketbal landen niet moet onderschatten.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren