Nieuws 9 februari 2020

Het was een duel met verschillende gezichten. Na een goede start van Donar zetten de Suns alles op alles voor een goed resultaat, wellicht geïnspireerd door de prestaties van Aris, Apollo en BAL. De gasten uit Den Helder gaven zeker in het tweede kwart goed partij aan de thuisploeg, maar Donar maakte in het derde bedrijf korte metten met de moegestreden Heldenaren (33-11) en deden daar later nog een schepje bovenop: 109-65.

Het duel was zeker de moeite van het aankijken waard, want er viel genoeg te beleven. Een paar vliegende dunks van Thomas Koenis deden het dak van MartiniPlaza al schudden, meer dan de storm die buiten waaide. Het gesprek van de wedstrijd was echter de evenaring van het driepunterrecord van Travis Young door Matt Williams. Matt was hot en kon in het vierde kwart niet missen, zo leek het. Uiteindelijk eindigde hij met een exacte kopie van Travis’ prestatie: 9 van de 13 pogingen troffen doel.

Donar bevestigt hiermee voorlopig de eerste plaats in de DBL, wel met twee wedstrijden meer gespeeld dan Landstede Hammers.

Er zijn statistieken beschikbaar en voor meer verslag kunt u o.a. hier terecht.

Natuurlijk was ook Donar TV present!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS