Nieuws

Verkoop seizoenkaarten gestart

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Ondanks de huidige onzekere tijden starten we zoals al eerder aangekondigd met de verkoop van de seizoenkaarten (+Europees) en Gold Cards. We danken u alvast ongelooflijk dat u Donar ook het komende seizoen weer steunt!

Donar zal in ieder geval ook komend jaar weer in de Dutch Basketball League uitkomen. Hoeveel clubs er uiteindelijk aan de DBL mee zullen doen is momenteel nog niet met zekerheid te zeggen. We kunnen (onder voorbehoud van Corona-maatregelen) echter wél reeds aangeven dat we komend seizoen weer Europees zullen spelen in de Basketball Champions League óf de FIBA Europe Cup. Welk toernooi het wordt en of Donar voorrondes zal moeten spelen wordt pas later bekend.

Vandaag, 13 mei 2020, hebben alle huidige seizoenkaarthouders een mail ontvangen met informatie over het verlengen van hun seizoenkaart. Naast de reguliere seizoenkaart biedt Donar ook komend seizoen weer de Gold Card en de seizoenkaart+Europees aan. De prijzen zijn vrijwel onveranderd gebleven ten opzichte van afgelopen seizoen.

Alle informatie over de verschillende type kaarten en de kaartprijzen vindt u hier.

Verlengen

Alle huidige seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen* met de informatie over het verlengen van hun plek. Als wij uw reservering voor uw seizoenkaart 2021-2021 vóór vrijdag 5 juni 2020 ontvangen, dan ontvangt u €10,00 vroegboekkorting. Deze korting geldt voor alle Gold Card houders en seizoenkaarthouders, zowel huidige als nieuwe. Bij een verlenging vóór 19 juni houdt u eveneens het recht op uw eigen plaats.

*Heeft u in het seizoen 2019/2020 al een seizoenkaart, maar heeft u geen e-mail ontvangen? Neemt u dan contact op via seizoenkaarten@donar.nl

Nieuwe aanvragen

Bent u nog geen seizoenkaarthouder, maar wilt u Donar komend seizoen wel vanaf uw vaste plek in MartiniPlaza aanmoedigen? Vul dan het webformulier op deze pagina in. Wij zullen dan in overleg met u een goede plek uitzoeken.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren