Nieuws

Vanavond naar binnen via EXPO-ingang

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Vanavond speelt Donar thuis tegen Keravnos in de FIBA Europe Cup. Door extra verwachte drukte in en rondom MartiniPlaza, zullen er vanavond een aantal zaken anders zijn. Waarover wij u graag informeren:

  • Door een Nieuwjaarsreceptie in MartiniPlaza is de reguliere ingang niet beschikbaar. De ingang van Donar zal zich vanavond 20 meter naar links bevinden (Expo entree, zie foto).

  • Voorafgaand aan de wedstrijd bevinden de toiletten zich in de EXPO-foyer. Mocht u die niet kunnen vinden, vraagt u dan gerust een medewerker van Donar.

  • I.v.m. de nieuwjaarsbijeenkomst van Donar, openen de deuren van MartiniPlaza om 17:30 uur. De nieuwjaarsbijeenkomst is om 18:00 uur in de Topsport Lounge. De wedstrijd start om 19:00 uur.

  • Zoals reeds geïnformeerd is ook het parkeerdek niet beschikbaar. Wij vragen gebruikers van het parkeerdek vriendelijk te parkeren aan de Expositielaan. MartiniPlaza heeft schermen en extra parkeerwachten ingezet om u de juiste kant op te begeleiden.

Wij zijn u graag vanavond in MartiniPlaza!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren