Nieuws 14 juni 2019

Na jarenlange trouwe dienst heeft Luc Mulder besloten een punt te zetten achter zijn functie als verzorger van het eerste team van Donar. Wij zijn Luc zeer erkentelijk voor alle jaren trouwe dienst, waarin hij uiterst precies en met heel veel plichtsbesef deze functie heeft vervuld.

Bij een topteam hoort topverzorging. Voor, tijdens en na een wedstrijd moet alles tot in de puntjes zijn geregeld op het gebied van kleding en catering. Donar is opzoek naar een verzorger voor het eerste team. Als verzorger van het eerste team ben je verantwoordelijk voor de kleding, drankjes en eten van het eerste team tijdens de wedstrijden. De verzorger van het eerste team is onderdeel van de staf. Je zorgt dat de spelers en staf de juiste kleding hebben, dat de juiste tenues meegaan naar de wedstrijd, gereedmaken bidons voor de spelers, gereed hebben van shootingshirt, bidon en handdoeken voor de speler die gewisseld worden.

Wij verwachten van de nieuwe verzorger:

  • Discretie, als onderdeel van het eerste team hoor je vertrouwelijke en gevoelige informatie.
  • Flexibiliteit, je bent beschikbaar voor alle thuis- en uitwedstrijden. Bij Europese uitwedstrijden ben je meerdere dagen van huis.
  • Accuratesse en stiptheid, alles moet tot in de puntjes zijn geregeld voor een optimale voorbereiding en uitvoering van de wedstrijden.
  • Continuïteit, wij zijn op zoek naar iemand die deze werkzaamheden voor meerdere jaren op zich wil nemen.

Wij bieden:

  • Een vrijwilligersvergoeding. Voor het vrijwilligerswerk ontvang je een vergoeding van €1.700,- per jaar.
  • Een boeiende en verantwoordelijke functie bij onze professionele basketbal organisatie.

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan jouw motivatie vóór donderdag 27 juni 2019 naar h.bijl@donar.nl. De gesprekken zullen worden gevoerd tussen 1 juli en 7 juli.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS